Belajar Mengaji Dari Dulu Tapi Sampai Sekarang Belum Khatam?

“Dah puas kita belajar mengaji tapi pelik sampai sekarang tak naik-naik. Tak dapat nak khatam Al-Quran disebabkan masih tidak lancar. Hukum tajwid pun tak dapat menguasai lagi. Macam mana ya? Kelas mana yang perlu saya ambil untuk belajar mengaji? Yang dapat memudahkan saya dalam penerimaan pelajaran tersebut?”

8 daripada 10 masalah yang sama selalu kita dengar kan? Dah belajar mengaji tapi masih tiada peningkatan atau pun tak tau nak cari kelas atau tempat yang sesuai untuk belajar mengaji. Memang susah dengan pelbagai dan bermacam kelas mengaji yang ada sekarang ni. Kena buat pilihan yang tepat untuk mendapatkan kesan yang baik.

Apa itu Beana Home Quran ?

Pernah dengar Beana Home Quran. BEANA adalah sebuah Platform yang membantu masyarakat yang ingin belajar mengaji Al-Quran tetapi ingin mudah, dimana pelajar boleh mengaji mengikut waktu hari dan tempat  yang fleksibel, sesuai dengan MOTO kami “Mengaji at your door step.

Siapa pelanggan kami?

Ada 3 kategori untuk mereka yang ingin belajar mengaji bersama Beana iaitu kanak-kanak remaja dan juga dewasa. Setiap kategori mempunyai kaedah atau teknik pembelajaran yang berbeza mengikut tahap kemampuan pelajar tersebut.

Bagaimana untuk mendaftar ?

Ada dua cara yang disediakan pihak kami untuk mendaftar kelas belajar mengaji sama ada melalui terus di talian di nombor 011-52234111( admin Nadhirah) atau pun boleh juga melalui website kami. Buka saja link ini http://haneen.bolehcode.xyz/ dan ikut step yang terdapat di website tersebut.

Apa Pakej yang ditawarkan ?

Setiap kategori mempunyai pakej yang telah ditawarkan oleh pihak Beana untuk belajar mengaji. Nak tahu lebih lanjut anda boleh layari di http://haneen.bolehcode.xyz/pakej/. Di sini tersedia semua pakej lengkap untuk pelanggan kami mengikut setiap kategori kanak-kanak,remaja dan juga dewasa.

Apa kata pelanggan tentang Beana?

Antara feedback positif yang kami terima dari pelanggan antaranya :

“Alhamdulillah sy dh baca lancar membaca..walaupun mengulangi bacaan iqra’..sy seronok belajar…….”

Puan Norhayati ,pelajar dewasa

“Alhamdulillah my 6yo da boleh baca 3 huruf sambung sket2 dan da kenal huruf hijaiyah.Yg 3.5yo son tu da kenal sket2 huruf,”……….”slowly but surely”

Puan Nur Liyana Kamarulzaman, pelajar kanak-kanak

Bagi mereka yang ingin belajar mengaji bersama Beana boleh daftar dengan kami pada bila-bila masa saja ya. Klik untuk baca artikel ini juga 

http://haneen.bolehcode.xyz/kelas-mengaji-damansara/